Pozovite nas odmah kako bi najkvalitetniji klizni plakari pravljeni po meri postali deo Vašeg doma ili kancelarije
+381-61-298-00-71    +381-64-073-29-24

Američki Plakari Cene

Američki plakari firme 'Perfekt plakari' prave se po meri da se najbolje izađe u susret vašim potrebama. Plakari su odlično rešenje ukoliko želite da sa stilom poboljšate i uvećate vaš prostor. 

americki plakari cene


Naši fleksibilni dizajni plakara mogu vam pomoći da najbolje iskoristite vaš prostor. Naši klizni Američki plakari mogu da budu od ogledala, stakla, iverice ili medijapana. Unutrašnjost plakara može da bude po želji kupaca, da se sastoji od polica, fioka ili drugih kombinacija. Za bolji kvalitet i trajnost, Američki plakari se ugrađuju direktno na zid.

Pri izabiru odgovarajućih kliznih vrata vašeg plakara, treba da uzmete u obzir kakva je okolina koja ga okružuje. Kada su u pitanju manji prostori, mi u firmi 'Perfekt plakari' preporučujemo klizna vrata plakara sa ogledalom da bi soba izgledala veće i da se najbolje moguće iskoristi ponuđeni prostor. Mi u firmi 'Perfekt plakari' razumemo da svako raspolaže sa drugačijim i različitim prostorom tako da možete da birate iz selekcije naših plakara da izaberete pravi i po meri koji vam najviše odgovara. Naš tim stručnjaka vam je uvek na raspolaganju da vam pomogne pri izboru odgovarajućeg Američkog plakara. Vaše je da nam kažete koji plakar bi vam najbolje odgovarao i mi ćemo da radimo u dogovoru s vama da nađemo najbolje moguće rešenje.UPIT CENE PLAKARA

VAŽNO: U napomeni navedite koji materijal frontova (vrata) želite tj. koju kombinaciju.

Raspoloživi materijali su:


- univer (iverica) u bilo kom dezenu
- ogledalo
- medijapan

Moguća je kombinacija navedenih materijala.

polja sa * su obavezna.

Molimo Vas da unesete ispravnu e-mail adresu.

UPIT CENE PLAKARA

favorite Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

if finance 25 808655KLIZNI PLAKARI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA Besplatan izlazak na lice mesta, merenje i proračun troškova.

if office 32 809594Američki Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.