Pozovite nas odmah kako bi najkvalitetniji klizni plakari pravljeni po meri postali deo Vašeg doma ili kancelarije
+381-61-298-00-71    +381-64-073-29-24

Ugradni Plakari Sa Kliznim Vratima Po Meri

Plakari Sa Kliznim Vratima

plakari po meri
Cilj firme 'Perfekt plakari' je da radimo blisko sa našim klijentima, da postignemo i kreiramo ambijent koji je odraz njihovih prostornih potreba, da li su u pitanju manji ili veći ugradni plakari sa kliznim vratima, mi smo spremni da postignemo vaš željeni dizajn plakara.

Naši fleksibilni dizajni plakara mogu vam pomoći da najbolje iskoristite vaš prostor. Naši klizni plakari mogu da budu od ogledala, stakla, iverice ili medijapana. Unutrašnjost plakara može da bude po želji kupaca, da se sastoji od polica, fioka ili drugih kombinacija. Za bolji kvalitet i trajnost, Američki plakari se ugrađuju direktno na zid. Naši ugradni plakari sa kliznim vratima se prave po želji kupaca u zavisnosti od ponuđenog prostora. Klizni plakari mogu da budu od zida do zida i od poda do plafona. Naša klizna vrata ormara su napravljena od visokog kvaliteta aluminijuma modernog dizajna. Za lako otvaranje i zatvaranje naši Američki plakari vam nude veoma tih klizni sistem.

Klizni plakari firme 'Perfekt plakari' prave se po meri da se najbolje izađe u susret vašim potrebama. Klizni Plakari su odlično rešenje ukoliko želite da sa stilom poboljšate i uvećate vaš prostor.

perfekt reklama 1
Pri izboru odgovarajućih kliznih vrata vašeg plakara, treba da uzmete u obzir kakva je okolina koja ga okružuje. Kada su u pitanju manji prostori, mi u firmi 'Perfekt plakari' preporučujemo klizna vrata plakara sa ogledalom da bi soba izgledala veće i da se najbolje moguće iskoristi ponuđeni prostor.

Pošaljite nam mere plakara sa kliznim vratima i mi ćemo Vam izračunati cenu plakara. Mere nam možete poslati na Viber broj 064 073 29 24Facebook messenger  ili popunjavanjem upitnika:


UPIT CENE PLAKARA

VAŽNO: U napomeni navedite koji materijal frontova (vrata) želite tj. koju kombinaciju.

Raspoloživi materijali su:


- univer (iverica) u bilo kom dezenu
- ogledalo
- medijapan

Moguća je kombinacija navedenih materijala.

polja sa * su obavezna.

Molimo Vas da unesete ispravnu e-mail adresu.

UPIT CENE PLAKARA

favorite Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

if finance 25 808655KLIZNI PLAKARI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA Besplatan izlazak na lice mesta, merenje i proračun troškova.

if office 32 809594Američki Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.