Pozovite nas odmah kako bi najkvalitetniji klizni plakari pravljeni po meri postali deo Vašeg doma ili kancelarije
+381-61-298-00-71    +381-64-073-29-24

Američki Plakari Po Meri

IZRADA AMERIČKI KLIZNIH PLAKARI PO MERI

Cilj firme'Perfekt plakari' je da radi blisko sa klijentima, da postignemo i kreiramo ambijent koji je odraz njihovih prostornih potreba, da li je u pitanju manji ili veći Američki plakar, mi smo spremni da postignemo vaš željeni dizajn plakara.

Naši fleksibilni dizajni plakara mogu vam pomoći da najbolje iskoristite vaš prostor. Naši klizni Američki plakari mogu da budu od ogledala, stakla, iverice ili medijapana. Unutrašnjost plakara može da bude po želji kupaca, da se sastoji od polica, fioka ili drugih kombinacija. Za bolji kvalitet i trajnost, Američki plakari se ugrađuju direktno na zid.

Naša vrata plakara se prave po želji kupaca u zavisnosti od ponuđenog prostora. Američki plakari mogu da budu od zida do zida i od poda do plafona. Naša klizna vrata ormara su napravljena od visokog kvaliteta aluminijuma modernog dizajna. Za lako otvaranje i zatvaranje naši Američki plakari vam nude veoma tih klizni sistem.

Nacrti


Američki plakari
 firme 'Perfekt plakari' prave se po meri da se najbolje izađe u susret vašim potrebama. Plakari su odlično rešenje ukoliko želite da sa stilom poboljšate i uvećate vaš prostor. 

Pri izboru odgovarajućih kliznih vrata vašeg plakara, treba da uzmete u obzir kakva je okolina koja ga okružuje. Kada su u pitanju manji prostori, mi u firmi 'Perfekt plakari' preporučujemo klizna vrata plakara sa ogledalom da bi soba izgledala veće i da se najbolje moguće iskoristi ponuđeni prostor. Mi u firmi 'Perfekt plakari' razumemo da svako raspolaže sa drugačijim i različitim prostorom tako da selekcije naših plakara izaberete pravi i po meri koji vam najviše odgovara. Naš tim stručnjaka vam je uvek na raspolaganju da vam pomogne pri izboru odgovarajućeg Američkog plakara. Vaše je da nam kažete koji plakar bi vam najbolje odgovarao i mi ćemo da radimo u dogovoru s vama da nađemo najbolje moguće rešenje.

Iako su naši klizni sistemi na garderoberima jako kvalitetni, za vašu spokojnost svi naši Američki plakari imaju 10 godina garancije na klizne sisteme vrata.

americki plakar po meri

Molimo vas da nas pozovete ili posetite bez obaveza.

favorite Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

if finance 25 808655KLIZNI PLAKARI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA Besplatan izlazak na lice mesta, merenje i proračun troškova.

if office 32 809594Američki Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.