Pozovite nas odmah kako bi najkvalitetniji klizni plakari pravljeni po meri postali deo Vašeg doma ili kancelarije
+381-61-298-00-71    +381-64-073-29-24

Klizni Ormani Po Meri

Ormani firme "Perfekt Plakari" prave se po meri da se najbolje izađe u susret vašim potrebama. Ormani su odlično rešenje ukoliko želite da sa stilom poboljšate i uvećate vaš prostor. 

klizni ormani po meri

Pri odabiru odgovarajućih kliznih vrata vašeg ormana, treba da uzmete u obzir kakva je okolina koja ga okružuje. Kada su u pitanju manji prostori, mi u firmi "Perfekt Plakari" preporučujemo klizna vrata ormana sa ogledalom da bi soba izgledala veće i da se najbolje moguće iskoristi ponuđeni prostor.

Mi u firmi "Perfekt Plakari" razumemo da svako raspolaže sa drugačijim i različitim prostorom tako iz ponude naših ormana možete da izaberete pravi i po meri koji vam najviše odgovara. Naš tim stručnjaka vam je uvek na raspolaganju da vam pomogne pri odabiru odgovarajućeg ormana. Vaše je da nam kažete koji orman ili plakar bi vam najbolje odgovarao i mi ćemo da radimo u dogovoru s vama da nađemo najbolje moguće rešenje.

Iako su naši klizni sistemi na ormanima jako kvalitetni, za vašu spokojnost svi naši ormani i plakari imaju 10 GODINA GARANCIJE na klizne sisteme vrata.

Nije važno gde naši klijenti žive i u kom delu Beograda, Čukarica, Novi Beograd, Rakovica, Savski Venac, Stari Grad, Voždovac, Vračar, Zvezdara, Surčin ili Zemun "Perfekt plakari" dolaze na lice mesta besplatno i bez obaveza.

favorite Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

if finance 25 808655KLIZNI PLAKARI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA Besplatan izlazak na lice mesta, merenje i proračun troškova.

if office 32 809594Američki Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.