Pozovite nas odmah kako bi najkvalitetniji klizni plakari pravljeni po meri postali deo Vašeg doma ili kancelarije
+381-61-298-00-71    +381-64-073-29-24

Plakari sa kliznim vratima po meri

plakar sa kliznim vratima po meri
Perfekt Plakari je firma koja se već više od 15 godina bavi izradom plakara sa kliznim vratima po meri. U plakare sa kliznim vratima po meri spadaju tzv. američki plakari, ugradni plakari, garderoberi, ormari.


Materijal za vrata koji koristimo prilikom izrade plakara sa kliznim vratima može biti univer (iverica), ili medijapan ali i ogledalo. Takođe je moguća i kombinacija navedenih materijala.


Unutrašnjost plakara


Korpus plakara izrađujemo od univera, uglavnom bele boje.

Unutrašnjost plakara dizajniramo po željama kupaca, i može da se sastoji od polica, fioka, čiviluka, kraćih ili dužih visećih delova i drugih elemenata.

unutrasnjost plakara sa kliznim vratima


Klizni mehanizam


Klizni mehanizam
koji ugrađujemo je aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna koji u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima omogućuju tihi klizni sistem i dugotrajnost. Na klizni mehanizam dajemo garanciju od 10 godina.
 
Perfekt Plakari rade na teritoriji Beograda i bliže okoline. Besplatno dolazimo kod Vas radi uzimanja tačnih mera i dogovora oko detalja konačnog izgleda plakara.

Kombinacija sa ogledalom
Perfekt Plakari vam garantuju da će svaki ugrađeni plakar sa kliznim vratima savršeno odgovarati vašem prostoru. Kada nas pozovete kod Vas, vršimo precizna merenja kako bi plakar savršeno popunio predviđeni prostor. Naš profesionalni i dobro obučeni tim neće ostaviti praznine između plakara sa kliznim vratima i zida, poda ili plafona. Vaše 100% zadovoljstvo je uvek naš cilj. Loše dizajniran plakar sa kliznim vratima košta isto kao i dobro dizajniran plakar. To je razlika kojom vam mi pomažemo da dođete do najboljeg dizajna i iskorišćenosti prostora.


Cena plakara sa kliznim vratima


Na cenu plakara utiče mnogo faktora, pre svega dimenzije ali i materijal vrata. Zato od klijenata insistiramo da nam dostave dimenzije plakara kao i željeni materijal vrata (frontova) koji može biti univer, medijapan, ogledalo kao i kombinacije pomenutih.

Neke od naših radova možete pogledati u našoj fotogaleriji, a nacrte unutrašnjosti pogledajte na sledećem linku.


Upit cene plakaraUPIT CENE PLAKARA

VAŽNO: U napomeni navedite koji materijal frontova (vrata) želite tj. koju kombinaciju.

Raspoloživi materijali su:


- univer (iverica) u bilo kom dezenu
- ogledalo
- medijapan

Moguća je kombinacija navedenih materijala.

polja sa * su obavezna.

Molimo Vas da unesete ispravnu e-mail adresu.

UPIT CENE PLAKARA


favorite Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

if finance 25 808655KLIZNI PLAKARI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA Besplatan izlazak na lice mesta, merenje i proračun troškova.

if office 32 809594Američki Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.