Pozovite nas odmah kako bi najkvalitetniji klizni plakari pravljeni po meri postali deo Vašeg doma ili kancelarije
+381-61-298-00-71    +381-64-073-29-24

Zašto izabrati nas?

Verujemo da zaslužujete kvalitet, a mi smo strastveni po pitanju kvaliteta. Imajući na umu da je vaše zadovoljstvo naš prioritet, revolucionarni prostor plakara je nešto što smo pretvorili u pravu umetnost. Sada možete držati svoju odeću bez ikakvog žrtvovanja stila. U Perfekt Plakarima znamo da su dobri plakari više nego puko ugrađivanje novog sistema plakara. Vašem novom Američkom plakaru je potrebna ozbiljna dizajnerska snaga. U Perfekt Plakarima, izrađujemo najbolje klizne plakare po meri, uzimajući u obzir specifične potrebe za prostorom i skladištenjem robe.

Plakar sa kliznim vratima više je od mesta za odlaganje odela i džempera. To bi trebalo da bude i umirujući prostor gde se pripremate za dan koji je pred vama kao i za dan za vama. Naši stručno dizajnirani plakari omogućavaju vam da se oblačite i menjate garderobu dok su vam odeća i dodaci uredno nadohvat ruke.

Klizni Plakari 1
Perfekt Plakari su uvek sigurni da ćete u potpunosti biti zadovoljni našim proizvodima i uslugama. Svaki ormar sa kliznim vratima koje vam ugrađujemo prati garancija od 10 godina. Da, dobro ste pročitali - možete biti spokojni znajući da smo toliko sigurni u naš rad i kvalitet materijala koji koristimo.

Još od 2010. godine, našim klijentima, plakari sa kliznim vratima koje izrađujemo predstavljaju odličan izbor u svojim domovima. Naša radionica u Beogradu, snabdeva vas sa plakarima sa kliznim vratima od visoko kvalitetnog materijala koji su napravljeni prema vašim potrebama. Naša kompanija koristi najkvalitetnije materijale za klizna vrata, aluminijumske klizne mehanizme, fioke i police. Uvek možete biti sigurni da je misija Perfekt Plakara vaše stopostotno zadovoljstvo.

Klizni plakari po meri

 
Perfekt Plakari vam garantuju da će svaki ugrađeni plakar sa klizni vratima savršeno odgovarati vašem prostoru. Kada nas pozovete kod vas, vršimo precizna merenja kako bi plakar savršeno popunio predviđeni prostor. Naš profesionalni i dobro obučeni tim neće ostaviti praznine između plakara sa kliznim vratima i zida, poda ili plafona. Vaše 100% zadovoljstvo je uvek naš cilj.

Pronalaženje najboljih sistema plakara po meri

 
Mi u Perfekt Plakarima smo svesni da uređenje prostora za odlaganje garderobe počinje sa odabirom najboljeg sistema plakara sa kliznim vratima. Zaslužujete ozbiljno korisne smernice za dizajn ormara, počevši od pomoći koju pružaju naši dizajneri. Loše dizajniran plakar sa kliznim vratima košta isto kao i dobro dizajniran plakar. To je razlika kojom vam mi pomažemo da dođete do najboljeg dizajna i iskorišćenosti prostora.

Klizni Plakari 2
Možete računati na naše ekperte koji će dizajnirati savršen plakar za vas. Pomoći ćemo vam da dizajnirate najbolji raspored prostora plakara po meri uključujući:

- Više pretinaca za bolje organizovanje odeće u grupama
- Prostor za vešanje odeće koji je baš za vas
- Savršeno pozicioniranje polica koje je odgovara vašim potrebama
- Prilagođeno skladište cipela.
- Odaberite boje koje želite.
- Dodajte ogledala na klizna vrata

Praktični dizajni


Naši Američki plakari kombinuju prilagođene dimenzije polica, visećih šipki, stalkova za cipele i još mnogo toga, kako bi stvorili prostor u kome su vaša odeća i dodaci uvek na svom mestu. Kada je plakar po meri lako je iskoristiti svaki centimetar prostora. Američki plakar po meri koji dizajniraju i izrađuju Perfekt Plakari revolucionarizovaće način na koji obavljate jutarnju rutinu.

Klizni Plakari 3

Klizni plakari cene


Cene naših plakara sa kliznim vratima variraju zato što zavise od veličine, broja vrata i polica. Naše cene su konkurentne i ne predstavljaju kompromis po pitanju kvaliteta. U Perfekt Plakarima cene su niske, a kvalitet na visokom nivou. Garantujemo vam najkvalitetniji materijal, izradu i uslugu.

Klizni Plakari 4

Lokacije kliznih plakara po meri


Perfekt Plakari nude kvalitetne klizne plakare po meri u Beogradu, Zemunu i Novom Sadu. Neke od popularnijih lokacija uključuju: Vračar, Zvezdaru, Čukaricu, Rakovicu, Stari Grad, Savski Venac, Voždovac,  Barajevo, Surčin, Batajnicu.

Klizni Plakari 5

Kontaktirajte nas već danas


Kontaktirajte nas već danas besplatno i bez obaveza. Uvek ćemo rado pomoći kako bi imali najbolji plakar sa kliznim vratima po meri za vaš dom. Izrađujemo ono što je vama potrebno. Naš stručni tim je srećan kada može da vam pruži najbolje i nepristrasne savete. Kontaktirajte nas ovde.


UPIT CENE PLAKARA

VAŽNO: U napomeni navedite koji materijal frontova (vrata) želite tj. koju kombinaciju.

Raspoloživi materijali su:


- univer (iverica) u bilo kom dezenu
- ogledalo
- medijapan

Moguća je kombinacija navedenih materijala.

polja sa * su obavezna.

Molimo Vas da unesete ispravnu e-mail adresu.

UPIT CENE PLAKARA

favorite Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

if finance 25 808655KLIZNI PLAKARI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA Besplatan izlazak na lice mesta, merenje i proračun troškova.

if office 32 809594Američki Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.